Dags att se lite mer bildad ut igen…GLASÖGON, välkommen tillbaka till min värld! Enligt många, och mig själv egentligen, klär jag ändå ganska bra i det – så det är helt okej. Ekonomiska jag tänker som så att linser, det får bli helg-vara-fin-lyx, så får vardagen anpassa sig till bågar och glas. Jag ser fram emot det. Fyrkantiga, bruna. Eller karamell, som när jag var 6? Oavsett, detta blir bra…

Kanske en förklaring till att jag varit så trött en period?

Några förslag på vilja bågar jag ska välja?


En tisdag kväll på Kjelsås...

...här ligger jag, i vår soffa, i vårt hus, med våra fantastiska katter. Älskling är på jobbet så det är väl bara han som saknas för att läget ska vara perfekt. <3 Life rocks.

En dunk parfym...n

...hårförlängnings-clip ons och hudfärgat läppstift. Hylla skönheten, all ära till de som gör det, men huff så oattraktivt det är med too much. Det tyckte jag inte när jag gick i rosa ormskinsbyxor, foundationrand på kinderna och 2 kilo hårspray i mitt tuppstjärtsbusiga hår. Men jag hade en ursäkt: jag var 15! Nåja, de stör ju ingen annan egentligen, jag hade bara lust att i-landsklaga lite. Nu ska jag mysa med mina hårbollar. God kväll!

Snart flyttar två små in...

... Om ganska exakt 8 dygn har vi hämtat våra små kattungar. Sköna små väsen är de, Samson och Ceasar. Samson, som är inspirerat av den låghåriga kraftmaskinen i Bibeln, och Ceasar från den mäktigaste av härskare från romartiden. Kom gärna och hälsa på. :D

Det här med språken...

Alla har vi saker som stör oss. För andra helt oviktiga faktorer. Kenneth till exempel, har stora svårigheter med tickljud från klockor. Blir superstressad av det.

Jag stör mig ofattbart på svorska. Svenskar (eller norrmän för övrigt, som gör omvänt) som blandar ihop språket till en egenhändigt mixad soppa. Både i skrift och tal. Okej att man kan byta ut ord och uttryck då och då (måste påpekas då jag även själv gör detta ibland). Men kära hjärtanes, någonstans går gränsen. Välj vilket språk du ska prata eller skriva på, och håll dig till det.

Färdigreflekterat för idag.


God natt!


Tillbaka

Kära läsare...
Jag är tillbaka. I en ocensurerad form av mig själv. Helt ärligt och helt öppet, med min syn på saker och ting, folk och generellt saker som korsar min väg. Ta det som det är, eller låt bli - det är helt upp till dig. Sak samma för mig.
Norsk media lägger alldeles för mycket tid och energi på Behring Breivik. Kom igen. Åsikt nummer ett.

RSS 2.0