What's new?...

...jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men nu kommer det lite iallafall...;)


Vi har varit på semester.. En helt fantastisk sådan.
Vi började med fyra dagar uppe i Nordnorge. Längre norrut än Sverige ens går. Kenneths släkt på hans mammas sida bor där.

Naturen där uppe var helt fantastisk. Frisk luft, vackra sjöar och älvar, höga berg och massor av snö... i JUNI! ;) Vi hade mellan 2 och 9 grader plus alla dagarna.. Härlig början på sommaren, haha... Och på nätterna var det ljust.. Som mitt på dagen en molnig junidag. Otroligt. Väldigt bra början på semestern. 

Vi var tillbaka i Oslo en snabbis och packade om innan vi drog vidare till nästa destination - Kopparberg. Där jag äntligen efter lång tid fick återse kära familjen Ström/Karlsson. Noel inte minst, som är ETT ÅR nu, sjukt vad tiden går. Inte helt oväntat jättemysigt. ;) Vi hann till och med boka in nästa möte som blir i Oslo i juli då lilla familjen kommer på besök..

Vidare åkte vi till Stockholm. I Stockholm hade vi Sveriges sämsta väder under dagarna vi var där. Men, lika fantastiskt var det oavsett. Det blev nationaldagsfirande med storebror och gänget, en tur på Gröna Lund med mina prinsar Jacob och Isak, shopping, fest, mamma-tid och generell familjehäng - klockrent.  På Gröna Lund efter att prinsarna blivit hämtade av mamma Maria fick Kenneth med mig på två galna turer. För den som är påläst kommer det kanske som en chock att jag åkte Kvasten - var bara tvungen att säga det... Mina nerver när det gäller karuseller var bättre när jag var liten - men nu börjar det tydligen ordna upp sig igen... ;) Otroligt bra tio dagar i huvudstaden.

Tillbaka i Oslo var det back to business direkt och förra veckan gick hur fort som helst. I torsdags var det fyra månader sen vi blev "vi" så då var vi ute och firade det lite. ;) Fick en fantastiskt fin blombukett av min fina älskling. Tapas och marockanskt vin blev menyn och vi avslutade kvällen med biljard och öl på en rock-klubb.  All in!

I fredags var det som bekant midsommar. Jag var inte kanonpigg och älskling var också lte sliten så vi bytte fest och dåligt väder mot en shoppingtur och myskväll. Vi var på Sandvika storcenter och där hände något bra. Jag hittade en handväska på toaletten och skulle lämna in den i en butik, eller någonstans där de tog hand om upphittade saker. Precis när jag är på väg ser jag en kvinna rusa in på toaletten och förutsätter att det är hennes väska. När jag kommer fram och frågar får jag världens kram och massa tack och uppskatting. Jag blev helt varm i hjärtat av hur glad hon blev. Kenneth och jag skulle fortsätta vår shoppingtur och medan vi gick och pratade om hennes överlyckliga reaktion kommer hon fram med ett litet paket till mig. "Som tack för ärligheten". Hon hade varit och köpt en jättefin handkräm till mig, urgulligt. Gjorde min dag, gjorde hon! :) 
Vårt fredagsmys slutade med att vi var vakna till 06 på morgonen (!) och min första lugna midsommar på många år. 

Lördag var det födelsedagsfest hos Sogge. Sogge har en tarantella. Magdalena gillar inte tarantellor. Kenneth höll i den. Usch. Ännu en kanonkväll i Oslo, älskar denna staden. 

Luuuuugn söndag, lite organisering och massa mys. En cykeltur runt Oslo före läggdags. Konstaterar så; bra helg! 

Igår satt jag med några polers från jobb i Sankt Hans Haugen (säg det fort 10 gånger ni) och drack lite öl i solen. Det var mysigt. I skrivande stund sitter jag minsann också i solen, men på vår balkong. Jag har just ätit en glass och ska snart iväg och träffa Harry (aka Elin). Senare tänkte jag utmana min kära Mr Firefighter i poker. Vi tävlar ofta i sporter och spel och det är något jag tror jag kan slå honom i. Upp till bevis, all in! (igen) 


På fredag åker jag till Kalmar. Bröllop mellan Maria och Simon på lördag, kan knappt bärga mig! Gänget från ES01B ska samlas allihop för första gången sen gymnasiet, helt fab! Som jag längtar.. 

Nästa onsdag börjar semester nummer två. Vi har nämligen alla semester i tre veckor i juli, för att det ändå inte går att sälja då. Helt okej för mig, no doubt about it. Ska få besök från Kopparberg, Mönsterås och förhoppningsvis Stockholm. Och så ska älskling och jag utomlands, om alla fötter får förbli hela den här gången.. ;) Lååååångt inlägg idag, men mycket att uppdatera om... SKA bli bättre på att göra det oftade..

Over and out mina babes!  

RSS 2.0