Världens bästa present...

...fick jag av min pojkvän... På fredag fyller jag 24, men han gav den lite i förskott...;)


Jag har aldrig känt mig så uppskattad som jag gör med Kenneth.

Förra lördagen vaknade jag av att min kärlek kom hem från nattvakt på brandstationen.
Med sig hade han 20 röda rosor, ett kort och ett kuvert från DHL.
Den som är bekant med mig vet att jag är ett big-time-Coldplay-fan, och att jag varit lite ledsen över att jag inte hade möjligheten att se dem i år.

I kuvertet låg två biljetter till Coldplay Viva La Vida Open Air Tour, i Düsseldorf!
På kortet stod det att allt var ordnat - flyg, hotell och hela paketet.
"-Men jag jobbar ju torsdag och fredag" sa jag.
"-Nejdå, du har ledigt!" ;)
Han hade alltså konspirerat med min kära arbetskollega Edwina och ordnat med min chef så att jag fick ledigt. Hemlighetsmakeriet hade minsann pågått en stund så det är ju ganska otroligt att jag inte märkt något. ;) Mamma var tydligen också informerad och tillsagd att inte hjälpa mig ordna biljetter.

Så, fyra dagar fick jag glädjas innan det var dags för avfärd.

På torsdagsmorgonen (27:e) bar det av till flygplatsen. Lite småtrött var jag, efter lite dåligt med sömn kvällen innan - men sjukt taggad.Vi kom fram till hotellet runt halv fem.  Älskling hade bokat hotellet som låg sammanbygt med arenan, så vi behövde inte stressa för att hinna. Vi tog istället och slappnade av en stund och åt sedan "Viva La Vida" - meny i restaurangen. Supergod tre-rättersmiddag med ett glas rött - perfekt början på en perfekt kväll.Klarblå himmel (det var ju alltså en arena utan tak) och ljummet i luften, spänningen var hög när vi intog våra platser.Vi drack några öl och pratade om hur bra livet är, medan vi lyssnade på förbanden.
Klockan 21.00 drog kalaset igång. Det bästa att säga är kort och gott; Hur bra som helst. Klockrent. Kenneth filmade min reaktion när konserten började, det är en ganska rolig syn. ;)Världens bästa band.


Helt fantastiskt.


Stämningen var på topp och vi njöt som aldrig förr, bästa kvällen.
Efteråt var vi lite lyriska och spatserade omkring lite innan vi tänkte på refrängen och gick och la oss.
Vi konstaterade dagen efter att vi haft den bästa dagen någonsin...;)

(Lite dumt att jag tappade rösten efter konserten och sedan lät som en kråka resten av helgen. Jag är fortfarande lite förstörd i stämbanden, så inget jobbande idag. Andas-med-magen-övningar hela dagen och inget prat - har varit en inte alldeles för interessant måndag..:P )

Den fina presenten gällde ju inte bara två dagar - utan hela helgen! Så, resterande del av resan la vi på Düsseldorf, som visade sig vara en gömd pärla i det oväntade Tyskland.Vi blev väldigt överraskade av den vackra staden och all dess charm. Vi åt massor med god mat, drack god inhemsk öl och överväldigades av alla långa människor (inte typiskt staden kanske, mer typiskt Tyskland, men ändå). Arkitektur, miljötänkande och spännande butiker. 

20-25 olika möhippor och svensexe-sällskap såg vi. Düsseldorf är tydligen otroligt populärt för sånt, så folk åker lååångt för att fira där.I staden finns också det som kallas "Tysklands längsta bardisk", som är en lång gata med bara uteställen. Alltifrån discobarer till Irländska pubar och medelhavsinspirerade coctaillounger. Outstanding. 


  
Så, man kan väl säga att vi blev överraskade.

Kort och gott så har vi haft en helt fantastisk helg, det kan inte beskrivas på något annat sätt. Fantastiskt hotell, världens bästa konsert, fint väder, underbar mat och alltihop fick jag uppleva med världens bästa pojkvän. Det finns ingenting som kunde gjort den bättre. ;)

Mitt enda problem nu är - vad sjutton ska jag ge min kära pojkvän i julklapp, efter det här? ;)


(Du läser ju säkert detta älskling, så än en gång; TACK, du är bäst och jag älskar dig! ;))

Over and out.

En regning måndagskväll...

...och jag har inte haft världens bästa dag direkt...

MEN! En undebar helg..
Eftersom det går alldeles för lång tid mellan mina inlägg nu för tiden, blir det bara en nära uppdatering, annars får jag hålla på i flera timmar...

I helgen så. Jag tittade på Harry Potter med älskling. (Vi ska se nya filmen och ville ha de gamla färska i minnet. )
Sen så har jag umgåtts med Elin, Elin och Kicki och ett helt gäng svenska tjejer, störtkul kväll. Igår var en sådan där fantastisk söndag som bara älskling och jag kan ha... Jaaa ja, tyck att jag är puttignuttig och pratar mycket om min kära, inte mitt problem om det är ett problem, för jag är välförtjänt av denna lycka! ;) Han är ju en stor del av mitt liv dessutom, så att han nämns titt som tätt är ju bara naturligt.. Han förgyller min värld.

Så, till IDAG då. Dagen började hur bra som helst. Vaknade, utvilad, för första gången en måndag på hur länge som helst och låg och snoozade med bästa mannen. Medan jag gjorde frukost såg jag att det regnade och i samma stund jag skulle fråga svarade han "Ja, jag kör dig gärna till jobbet, ska vi äta frukost ihop först?" -drömstart på dagen.
Sen fick jag en bra start på jobbet också. Edwina var tillbaka, mitt humör var på topp och jag tänkte att det skulle bli en kanonmåndag. Men ack så fel jag hade. Utan alltför ingående detaljer kan vi säga som så att någon gick över gränsen och det fick mitt humör i botten och klicket var ett faktum. Efter en rejäl urladdning tog jag permission (efter ide' av NN) och gick hem vid lunch.

Jag hade ju lite tur i alla fall, för Mr F var fortfarande hemma och kunde hämta mig. Vi fick några timmar tillsammans innan han skulle iväg på jobb. Lite adressändring, matinhandling och mys hann vi med.
Ikväll har jag fixat massor i lägenheten och njutit av att inte behöva vara ute i regnet. Men mitt humör har varit lite sådär halvt om halvt. Stört att jag lät det förstöra min inställning till dagen. Men, efter en god natts sömn blir det bättre. Får krama nallen inatt eftersom älskling jobbar till åtta imorgon...


Mitt i mitt klagande vill jag ändå påpeka hur tacksam jag är för allt i mitt liv. Jag älskar det.


Over and out.

RSS 2.0