Fantastiska fredag...

...äntligen är helgen här...

Jag sitter och dricker rosévin och pratar viktigt och oviktigt med EEK + Andrea och Ulrika. Massamys.
Fredagen har i övrigt bestått av en halvbra dag på jobb, lyckades sula iväg fyra välförtjänta abonnemang efter en dålig start. Middag och en massa skratt med älsklingen på hans balkong. Fantastiskt väder. Typ sommar. Inte illa.

Det ska bli en lugn helg. For real. :) Fixa och dona imorgon.
Fira allt bra som hänt imorgon kväll. Lite champagne kanske?


I maj, faktiskt över norska nationaldagen, kommer min mamma på besök. Längtar verkligen, ska bli så kul att visa mamma stan och allt som varit mitt liv i ett halvår snart.


Nästa vecka har jag bestämt mig för att slå rekord.

Over and out.

En dålig torsdag...

...har det varit...

Av okänd anledning var jag på argt humör på jobbet. Argt, eller kort-stubin-igt, kalla det vad ni vill..
Inga bra resultat alls.
Men en som fick fantastiska resultat var Edwina, sjukt bra jobbat! ;) Imorgon slår vi killarna!

Jag var på "SatsBootCamp" idag. Heavy stuff, I tell you. 50 minuter oavbruten träning, med stationer för alla muskelgrupper. Riktigt nice.

Jag och min älskling har ätit middag precis och ska snart ut och handla vindruvor. Vi ska titta på norges motsvarighet till Beck, nämligen Varg Veum. Spännande. En SVENSK brandmanskollega till Kenneth har nämligen sagt att Varg Veum är bättre än Beck. What? :P Återstår att se.

Imorgon kväll ska jag mysa med EEK och c:o. Mycket att uppdatera varandra om, precis som vanligt.:)


Vet ni? Jag är STÖRT kluven inför beskedet. Polishögskolan. Jag kommer bli helt överlycklig oavsett vad det säger. Kommer jag in - då har jag lyckats med något inte många gjort, att komma in på första försöket.
Kommer jag inte in - då kan jag vara kvar hos min älskling i Oslo.


Åh, ovisshet och väntan är fruktansvärt drygt..
(obs! OM jag kommer in i Umeå tackar jag nej)

MEN. Jag ska försöka göra som Ida säger. Njuta av varje dag och komma ihåg att jag lever NU och det är det enda jag verkligen vet.Timing är en vanskelig ting.

Over and out.

Bara springer iväg...

...gör tiden. Pause!

Jag TRIVS så sjukt bra!

Påsken blev kalas. Kalaspåsk. Påskkalas. Vi han med ett stopp i Strömstad hos Kenneths föräldrar. Massa mat och godis. Träningsutmaning som resulterade i bigtime träningsvärk, en fantastisk promenad och same-film hann vi med.

På påskafton tog vi oss vidare till Småland. Fantastiskt väder, nästan ingen trafik, det var helt upplagt för en bra roadtrip. :) 
Framme i Småland påbörjade vi en traditionsenlig ät-så-mycket-och-ofta-du-kan-helg. Oj så mycket god mat och smaskigt godis vi hann få i oss under de två dygnen vi var hemma hos min kära mamma. Ingen mat går upp mot mammas mat!
En helt fantastisk helg, verkligen. Min älskling passar in som handen i handsken i vår familj. Believe it or not..;)
Åh, härligt..Igår åkte vi från Småland runt halv fyra. Vår hemresa bestod av:
- Ett stopp vid pappas grav.
- X antal förarbyten.
- Några bensträckare.
- TVÅ timmars shopping på COOP i Göteborg. (nykära i ett gigantiskt varuhus, hur löjliga som helst - men det finns ju så mycket att skoja om..) STÖRT hur mycket billigare det är i Sverige. Puh.
- Beck
Så, vi var alltså hemma omkring 02.00. -Lite- senare än vi hoppats.:) Men det var det värt, ytterligare en mysig bilfärd tillsammans.Jag känner mig lätt som en fjäder. Hur glad som helst. Obeskrivligt.

Over and out.

Lite trött var jag idag, på jobbet. Längesen jag varit ledig en hel vecka. Men likväl var det kul att komma tillbaka och träffa alla. Men tokigt vilken testosteronhalt det är på mitt arbete.. Cheeses. Tur att jag har min jämlike Edwina och vår TL Ida där också, annars hade det förmodligen blivit smått outhärdligt. Men de är härliga också, killarna, trots att de är galna..:)

Supermyshelgsuppdatering...

...Michiz har kommit till Oslo! :)

Helgen har börjat riktigt bra...
Mötte Michiz på busstationen.
(Hon är för övrigt är min äldsta vän. Inte åldersmässigt, men den jag varit vän med längst. Från födseln 1985 typ.:)) 
Vi fikande en sväng och tog en promenad i Viglandsparken. Väl tillbaka hemma tog vi ett glas vin och pratade om gammalt och nytt. Välbehövlig uppdatering av varandras liv, minst sagt..:)  Otroligt kul hur det inte spelar någon roll hur länge det går mellan varven, vi är alltid som om det var igår, när vi umgås.. Det är så det är med riktiga vänner..:D

Oväntat och spontant ringde Kicki och berättade att de var utanför mig och skulle gå och äta sushi. Så, Michiz och jag hoppade ur myskläderna och i lite mer passande outfits och joinade tjejerna på middag. En jättemysig företeelse trots kommunikationsproblem med servitrisen och ett utspillt vattenglas..:P

När vi sagt hejdå till EEKI återgick vi till dricka-vin-i-myskläder-och-prata-massor-modus. Lite "Grillad" på svt.se och sen var det dags för sömn. Välbehövd sådan, efter upprepade sena i-säng-gångar den här veckan. ;)

Nu har vi ätit en maffig lördags-frukost och ligger framför tv:n och softar lite innan vi beger oss ut. Shopping står på schemat idag. Sightseing sparas till imorgon, då vi har en Oslo-född med oss, så vi kan få hela paketet av värt-att-se-på-en-dag..:) Älskling har nämligen tagit ledigt imorgon på dagen, för att vara med på festen ikväll och umgås med oss imorgon. Underbara fina.

Ikväll är det alltså äntligen dags för fina  Josefines Disneyfest. Förväntningarna är höga och jag är övertygad om att det kommer bli en mycket spännande kväll. Nu återstår bara för oss att bestämma vad vi ska förvandla oss till. För klä ut oss ska vi i alla fall...:)

That's all for now folks. Ha en underbar lördag.

Over and out.

RSS 2.0