10 år sen dagen...

Min hjälte, min vän, min far –
Du vackra individ
Så mycket du för mig var
Men du togs bort i förtid
Till Himmelen du for
För att vänta där på oss
Jag hoppas och jag tror
Att vi ses där förstås.
I mitt hjärta du lever kvar
Nu och för evig tid
Min älskade käre far –
Du vackra individ.
Jag är glad för den tid jag fick
Med dig då här på jorden
Fast att du vidare gick
Vet jag att du hör de orden;
Pappa, jag älskar dig
TACK för att du fanns før mig.


10 år sen idag, overkligt. För tio år sen trodde jag livet var slut för mig också. Jag såg inget ljus i slutet på tunneln och var helt trasig inombords. I dag är jag så gott som hel igen, även om tomrummet efter pappa aldrig kan fyllas ut.

Ta mitt råd: ta vara på det ni värdesätter i livet, innan det är för sent. I dag är första dagen på resten av ditt liv...

Oslo, näsblod och lite väl mycket.

Okej, det är alltid alldeles för längesen sist, så jag ska inte gå vidare in på varför..

Jag bor numera i Oslo. Det är en väldigt fin stad. Dyr men fin. Det bor mycket roliga människor här. En del oroliga också, men det sparar vi till en annan gång. De som faller in under kategorin roliga är många. För att ge exempel; mina kära roomies Lisa och Emmy, våra smått galna ryttar-grannar, min 88:a och hans homies och naturligtvis - alla gamla Xpressare..:) Det kommer bli en bra vinter, I know it.

I fredags stukade jag foten. En oväntad springtur i skor med klack var ju halvsmidigt till att börja med så.. Men ja, nu är den svullen i alla fall.. Och näsblod har jag också. För lite sömn och för mycket kalas - ingen bra kombo för hälsan.

Om två eller tre veckor kommer jag hem. Fystest! Jag måste jobba på min lättskrämdhet om jag ska bli polis. Det är en allmän åsikt.

Humöret sviktar lite, kan man väl säga. Mycket nytt , och en del gammalt. Och på tisdag är det 10 år sen världens bästa dog. Det känns faktiskt lite sådär. Men, what doesn't kill you makes you stronger. Mycket som det uttrycket passar in på nu.

På amerikanska bilar brukar det  i sidospegeln stå: "Objects in mirror are closer than they appear". Word man!

Over and out.

RSS 2.0